VARILUX PRÉMIUM GARANCIA

Az Essilor a jogszabály alapján nyújtott szavatosságon és jótálláson túl az alábbi 2 éves kiterjesztett garanciát (Varilux Prémium Garancia) kínálja a vásárlóknak Varilux multifokális szemüveglencsékhez.

A garancia biztosítja, hogy a vásárlástól számított 2 éven belül, a megvásárolt lencsék egyszeri sérülése vagy törése esetén (amennyiben a sérülés nem gyártási hibából ered és a vásárló vagy harmadik fél, tárgy okozta a sérülést), az eredeti szemüveglencse visszaküldésével, az Essilor 75% kedvezményt nyújt a cserelencse vásárlási árából.

A Varilux Prémium Garancia érvényességét egy az Essilor által kibocsátott Varilux Prémium Garancia adatlap és a Varilux garanciakártya igazolja.

A Varilux Prémium Garanciát a Varilux X széria, a Varilux Physio 3.0, a Varilux Comfort 3.0, a Varilux Liberty 3.0, a Varilux Comfort 2.0, a Varilux Liberty 2.0, a Varilux Digitime lencsék valamint a Varilux E széria esetén a lencse ajánlott fogyasztói ára tartalmazza. Amennyiben a vásárló nem kéri a lencse mellé a Varilux Prémium Garanciát, abban az esetben a rendelést kizárólag telefonon, faxon vagy e-mailben lehet leadni, feltüntetve, hogy NEM kérik a Varilux Prémium Garanciát. Amennyiben a rendelés Opysysweben kerül leadásra vagy e-mailes, faxos ill. telefonos megrendeléskor nem kerül lemondásra a Varilux Prémium garancia, úgy az automatikusan kiszámlázásra kerül. Egyéb Varilux lencsék esetében (Varilux Sport, Varilux Road Pilot, Varilux Sunmax) a termék ára nem tartalmazza a Varilux Prémium Garanciát, ebben az esetben azt külön lehet megrendelni az aktuális árlistában található áron (Opsysweben, faxon, e-mailben, telefonon egyaránt).

A garancia ajánlott fogyasztói ára Varilux X és E széria, Varilux Physio 3.0 és Varilux Comfort 3.0 lencsék esetén bruttó 6 610 Ft, a többi Varilux lencse esetén bruttó 2 380 Ft.

Az Essilor kizárólag abban az esetben köteles a Varilux Prémium Garancia szolgáltatásban vállalt kötelezettségét teljesíteni, amennyiben annak ellenértéke az Essilor felé kiegyenlítésre került. A Varilux Prémium Garancia összegéből, valamint a cserelencsére a Varilux Prémium Garancia keretein belül nyújtott kedvezményen túl további kedvezményt nem áll módunkban biztosítani. A kedvezmény kizárólag az eredeti szemüveglencse vásárlásától számított 2 éven belül, egy alkalommal vehető igénybe. A cserelencsére új Varilux Prémium Garancia nem igényelhető.

A szolgáltatás a Varilux Prémium Garancia adatlappal érvényesíthető, kizárólag azon üzletben, amelyben a vásárló az eredeti szemüveglencsét vásárolta. A szolgáltatás csak az eredeti megrendeléssel azonos (számlán szereplő) termékre és receptértékekre (dioptria, cylinder, prizma, stb.) vonatkozik, és értéke a cserelencse igénylésekor érvényes engedmények nélküli fogyasztói katalógus ár alapján kerül meghatározásra. Amennyiben az Essilor nem tudja biztosítani az eredeti megrendeléssel azonos terméket, úgy a vásárló egy azzal azonos fogyasztói árú terméket választhat. Drágább termék választása esetén a kedvezményt az eredeti fogyasztói ár erejéig biztosítjuk, a két fogyasztói ár közötti különbözet 100%-ban a vásárló által fizetendő, amely különbözetre ebben az esetben semmilyen kedvezményt nem tudunk biztosítani.

A Varilux Prémium Garancia keretében biztosított kedvezmény kizárólag a szemüveglencsére vonatkozik, nem vonatkozik a szemüvegkeretre, illetve az üzlet által felszámolt egyéb költségekre, mint például szemüveglencse becsiszolásával kapcsolatos költségek.

A kedvezmény igénybevételéhez az alábbiak szükségesek:

  • a sérült szemüveglencse ill. lencsék
  • megfelelően kitöltött Varilux Prémium Garancia adatlap

A fentiek hiányában, sajnos nem áll módunkban biztosítani a Varilux Prémium Garanciához kapcsolódó kedvezményeket.

A vásárló a Varilux Prémium Garancia megkötésével hozzájárul, hogy az Essilor és az üzlet, amelyben a vásárló a szemüveglencsét vásárolta a személyi adatait (név, cím, stb.) nyilvántartásba vegye és a kártya érvényességi ideje alatt a személyes adatokat tárolja, azokat továbbítsa az Essilor felé. A vásárló tudomásul veszi, hogy adatainak a fenti módon történő nyilvántartásához és felhasználásához való hozzájárulása önkéntes. Az Essilor szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Az Essilor bármikor lehetőséget biztosít a vásárlónak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi elérhetőségeken: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. címen, a marketing@essilor.hu e-mail címen vagy a 06 1 454 5000-es telefonszámon.

Az Essilor fenntartja magának a jogot, a Varilux Prémium Garancia szabályzatának egyoldalú módosítására, a partnerek előzetes, írásban történő tájékoztatása után.