Varilux - Élvezze Ön is a Maximális Látás élményét!

Egészséges életmóddal és különböző kozmetikai kezelésekkel jelentősen csökkenthetjük az öregedés látható jeleit. Szemünk romlását azonban sajnálatos módon nem tudjuk megállítani. 40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük.

Szerencsére erre a problémára már van megoldás. A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg, melyet több mint 50 éve a piacvezető Essilor fejlesztett ki Varilux márkanéven. Ez az első olyan szemüveglencse, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt.

Ma a Varilux család 8. generációját köszönthetjük az optikai piacon, a Varilux X Seriest, amely megoldást nyújt a mai modern életforma látással szemben támasztott kihívásaira. A felgyorsult világ megváltoztatta a látással kapcsolatos elvárásokat: több feladatot végzünk egyszerre (multitasking) és gyorsan váltogatunk azok között, így kiemelt szerep jut a karnyújtásnyi távolságon belül történő feladatvégzésnek. Erre kínálnak megoldást a Varilux X széria lencsék, amelyek szélesebb látóteret és éles képet biztosítanak karnyújtásnyi távolságon belül is.

VARILUX multifokális szemüveg általános használatra:

Varilux X Series – Új dimenzió a látásban


Gyakran váltogatja szemüvegét különböző tevékenységek közben?
Jellemző, hogy egyszerre több dolgot is intéz és gyorsan vált egyik feladatról a másikra?
Úgy érzi, hogy karnyújtásnyi távolságon belül néha nem lát mindent élesen?

Itt az idő, hogy kipróbálja a legújabb multifokális lencsét!

Lásson mindent igazán élesen karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is!

3 innovatív technológia együtt:

Forradalmi újítás a gyártástechnológiában

A lencse alapszerkezetének újratervezésével a Nanoptix gyakorlatilag megszünteti a hinta effektust, hogy Ön mozgás közben is egyensúlyban érezze magát.

Forradalmi újítás a binokuláris látásban

Azáltal, hogy figyelembevételre kerülnek a két szem fiziológiai különbségei, a Synchroneyes extra széles látóteret biztosít az Ön számára.

Forradalmi újítás a lencse felületkialakításában

Az Xtend technológia éles látást biztosít számos távolságra ugyanabban a tekintési irányban, hogy Ön élesen lásson minden részletet karnyújtásnyi távolságon belül, még mozgás közben is. Így a Varilux X lencsék minden eddigi multifokális lencsénél többet nyújtanak Önnek.

Varilux Xclusive 4D - a személyre szabás csúcsa
a varilux x series lencsék csúcskategóriája

A Varilux Xclusive 4D olyan teljes mértékben személyre szabott szemüveglencse, amely a szemüvegkeret paramétereinek figyelembevétele mellett a szemüvegviselési szokások mérését (eyecode) és a közelre tekintési szokások mérését (NVB) is tartalmazza, így széles látóteret és éles látást biztosít viselője számára karnyújtásnyi távolságon belül is.

A Varilux Xclusive 4D szemüveglencséket kizárólag a Varilux Mester üzletekben vásárolhatja meg.

Varilux Digitime

Kifejezetten az elektronikus eszközök kijelzői okozta szemfáradtság tüneteinek megelőzésére és enyhítésére megalkotott multifokális szemüveglencse, elsősorban modern irodai környezetben dolgozó presbyop szemüvegviselők számára, illetve olyan presbyopoknak, akik egyszerre többféle digitális eszközt használnak és gyakran váltogatják is azokat. A Varilux Digitime lencsék elérhetők személyre szabott f-360° változatban is, mely a szemüvegkeret adatainak figyelembevételével készül. Pihentesse szemét elektronikus kijelzők használata közben is!

További információk a Varilux Digitime lencsékről>>